Wil je actief en structureel blogs publiceren maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij mij aan het goed adres. Door actief te bloggen wordt je website beter gevonden. Daarnaast zorgt regelmatig bloggen er voor dat je online op jouw vakgebied een autoriteit wordt en wordt gezien als expert.

Speciaal voor juridisch professionals die hier actief mee aan de slag willen maar wel wat hulp kunnen gebruiken is er een blogabonnement. Bij dit blogabonnement gaan we samen aan de slag om die online expertstatus te bereiken. Vooraf kijken we wie je doelgroep is, wat je precies wilt bereiken en hoe we dit het beste kunnen bereiken. We maken een contentkalender wanneer we wat gaan publiceren.

De blogs zijn het meest authentiek als je als juridisch professional zelf het hart van de teksten schrijft. Bij elke blog schrijf jij de body van het stuk. Vervolgens redigeer ik de tekst zodat je verzekerd bent van goede, consistente en SEO vriendelijke blogs. Ik geef je tips over hoe te bloggen en over SEO vriendelijke teksten schrijven. Uiteindelijk streven we er naar dat ik niet meer nodig ben 🙂

Kosten
De opstartkosten bedragen € 295,-. Hierin zit onder andere het samen bepalen van de doelgroep, tone of voice, strategie en het maken van de contentkalender. De maandelijkse kosten hangen af van hoe frequent je wilt gaan bloggen.

Wekelijks een blog – € 200,- per maand
Tweewekelijks een blog – € 100,- per maand
Maandelijks een blog – € 50,- per maand

De prijzen zijn exclusief BTW en het blogabonnement is maandelijks opzegbaar. Interesse? Neem dan hier direct contact op of mail naar gertjandegans@gmail.com.

Maatwerk
Heb je specifieke wensen? Of andere ideeën waar ik je bij kan helpen? Neem dan hier direct contact op of mail naar gertjandegans@gmail.com.