Bij Devoon zijn wij trots op al onze klanten en streven wij ernaar er voor te zorgen dat zij ook blij met ons zijn en blijven.

Enkele weken geleden werden wij blij verrast met een artikel in het tijdschrift Samenspraak, het relatiemagazine van Dirkzwager advocaten & notarissen. Hierin is een uitgebreid artikel gewijd aan de inrichting van hun notariële software en de koppeling met andere applicaties. Over de keuze voor NEXTassyst van Devoon zeggen zij:

“De uitdrukkelijke wens van de Automatiseringscommissie was om een notarieel pakket te vinden, waarin al onze software een-op-een kon samenwerken. Nu willen we bij Dirkzwager altijd het neusje van de zalm, dus deden we uitgebreid marktonderzoek naar het beste notariële softwarepakket en zo kwamen we uit bij NEXTassyst.”

Het hele artikel kunt u lezen op de site van Dirkzwager (Tijdschrift Samenspraak pagina 25-27): https://dirkzwagerbibliotheek.nl/media/samenspraak/samenspraak-24/html5forwebkit.html?page=0.

Dirkzwager
Met ruim 260 medewerkers is Dirkzwager het grootste advocaten- en notarissenkantoor buiten de Randstad. Zij staan bekend als zeer vooruitstrevend en kennis maken en kennis delen speelt een centrale rol in hun organisatie. Voor hun innovatieve werkwijze hebben zij in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen.

Trots
Wij zijn heel trots dat Dirkzwager voor ons als leverancier van NEXTassyst heeft gekozen. Het vertrouwen dat Dirkzwager en onze andere klanten aan ons geven, heeft er mede voor gezorgd dat we inmiddels meer dan 30% van alle medewerkers in het Notariaat helpen hun werk plezierig en efficiënt uit te kunnen voeren. Wij zullen er alles aan doen om, zoals Dirkzwager het omschrijft, nu en in de toekomst het beste notariële softwarepakket te blijven leveren.

Dirkzwager kiest voor NEXTassyt van Devoon